Wedding Attire

Dress Hunting Episode 2

Thursday, December 02, 2010

November, 27, 2010 memulakan misi pencarian yang ke-2 dengan kak Liz...time ni mr. fiance tak dpt nak temankan sbb ade hal..so yg tersinggah kt kepala nak ajak kak Liz temankan ehehe TQ kak liz sbb rajin nak teman org g jln2 cr baju pantin..kak liz hangkut 2 org anak dia adam n zara sekali hahhaha...

mula2 sekali lost..tak tau nak pi mana...kak liz ckp cube tgk kt ampang point..so pegi la kt ampang point tu..naik level 3 masuk butik 'Dezaine Boutique & Bridal' gara2 ternampak satu baju kaftan..cantik sgt combination warna dia..kaler turquoise + shocking pink...harga RM1500..mmg cantik...

pusing2..still tak jmp...keluar dr ampang point meneruskan pemanduan wah gitew ayatt..ehehe terus g bandar baru ampang...asal nampak je butik pengantin terus parking n singgah..tp stil tak jmp yg menangkap kalbu huhuhu ternampak pulak D & D Beauty House kt ampang waterfront.. msk2 tgk... first impression..waaaa..cantiknye...tgk2 baju semua..ade yg berkenan tp warna lari tema pulak..adus..susah jugak nak survey baju pengantin ni ek...

Lynda Rahim Kuala Lumpur @ taman dagang, ampang, KL..mula2 nak masuk..mcm takutt jek huhu.. kak liz buat dialog.. 'kalau tak de sepoloh rebu jgn berangan nak masuk' wakakka seram jugak ahahahahakss... masuk2 je kt butik lynda rahim...perkataan yg terpancul...fuyooo... cantikkk nyee...yg ni cantik..yg ni pun cantik...ni ni pon cantik...haaa...tak tau nak ckp ape lagi dah..sampai kak liz pun rase mcm nak bersanding lg sekali ep ep kak liz tak mow tak mow...hahhahaha....

siap try baju2 kt lynda rahim...
cantik..tapi yg tak best tu..i nampak ngemookkk..ahh tidakkk!!!

Kebetulan pulak Lynda Rahim ade buat promotion 'till end of dis' December.. tapi masalahnye kalau i wedding kt KL tak de masalah..mmg i ambik dis promotion..tp majlis i buat kt melaka..so problem kt situ nnt bile masenye i nak pakai henna sbbnye i akan balik melaka seminggu awal b4 wedding..lepas tu make up artist akan kena charge transportation..leceh sikit..

RM6600
sepasang baju L/P
Kasut
Henna
Make Up Artist
Aksesori
Fresh Hand Bouquet

emmm..tak pe still ade mase untuk pikir..nnt nak kena ajak mr. fiance dtg sini jugak...emmm...


You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook