Pelamin

Ideas : Pelamin

Thursday, December 30, 2010

hahaha..i sketch design pelamin..ni ape yg dah i imagine la..tp still ade kekurangan laa..emm tak pe nnt i cr idea lain and i akan sketch lagi dan lagi dan lagi..

Pelamin konsep 'Arabian Night'

yg ni konon2 nak buat konsep baroque..
tapi...macam tak jadi je nampak gaya nye huhu...

untuk kerusi i lebih suka guna Cleopatra chair... i dah tak berapa minat ngan high back chair sbb terlalu tinggi and besar nanti tak nampak pelamin i..tapi kalau buat kat dewan tak pe la sbb luas, besar and ceiling level tinggi..i maybe buat kt rumah je..either kt dalam rumah or kt khemah..tgk pada persetujuan mak and abah hehehhe....

You Might Also Like

10 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook