engagement

The Next Step Ahead | Chapter One

Wednesday, December 01, 2010

agak2nye dah basi lom kalu marea nak citer pasal engagement hari tu..huhuhu tak pe lah nak upload gak sikit..bg semangat sikit nak tulis blog ni...huhuhuu

02/01/2010


Mr. Fiancé malu2 kucing parsi wahahaha
Baju tunang sepasang L/P tempah kt butik Salikin Sidek, Ampang Park, KL.. ok la tempah kt salikin.. puas hati & layanan pun sgt baik dan yg paling penting price is still affordable for me la yg tak berapa 'beruang' :)

saat2 neves akan menjadi tunangan org --> neves ke??haha ade rupe neves ke whoohoo

3 dara opss salah..2 dara.. yg cik kak baju putih
tu dah 2 org anak heheheehe
sepupu2 ku yg sedikit sengal...tarakucha tarakucha tarakucha chaa chaa...



senyum mak mentua ku eh...blom.. bakal mak mentua ku whoohooo..


hantaran untuk mr. fiancé.. hantaran ni semua buat sendiri ehem2 dengan bantuan dan kreativiti mak hehehe


Sejadah



Baju Melayu + Sampin songket





































Jam Tangan






































Kek Buah yg penuh dgn buah ahhaha buat sendiri tau.. ('',)v



























Cincin tunang untuk mr. fiance


























Kek lapis kenyalang yg ni pun buat sendiri taw..ehhe





Buah~buahan




You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook