Wedding Theme

Reception Theme

Wednesday, December 01, 2010

mula2 search pasal tema..dalam kepala dah terpikir nak tema kaler biru turquoise .. nampak sweet je hehe perasan sendiri...pas tu nak combine dgn kaler outstanding sikit mcm shocking pink ke purple ke ..emmm


mula2 mr. fiancé dah setuju dgn tema yg i proposed ni..tp last2 tukar kaler tema jd kaler gold + bronze gara i tunjuk kt dia pic wedding ning baizura mase malam berinai...so we all dah proceed for our wedding theme is gold and bronze color. nampak exclusive & mewah..walaupoonnn tak berapa nak mewah whahhaaha berangan sudeh...


Tapikan..dgn perasaan nak kaut semua uhuhu terasa mcm nak pakai theme turquoise and shocking pink...adoyai semuanye nak..mane satu ni..? emmm tak pe2 i akan cr solution agar angan2 i tercapai..wah! gitew...

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook