Sana Sini Situ Marea

Bollywood feeling?

Friday, January 07, 2011

Lama betul i tak tgk film2 bollywood...last i tgk cite ape eh tajuk dia..?? tak ingat la pulak... dia cite pasal budak2 kolej..pelakon Aishwarya Rai (konon2 dah mati), Shahrukh Khan (bf Aishwarya Rai), Amitha Bachan (pengetua kolej) aduyai..tak ingat la tajuk dia...haaa...Mohabbatein <-- ni pun google kalu tak mmg tak hengat langsung tajuk dia...uhuks...

percaya tak i tak penah dpt habiskan tgk cite Mohabbatein ni..?? kui kui...tiap2 kali tgk mesti tertido...sama ada tido di pertengahan cerita sampai cite tu abis...pastu try nak tgk lagi..tido lagi di awal2 cerita smpai pertengah cerita..pas tu try nak tgk lagi ..tido dah nak abis cerita...mmg tak paham la jln cerita dia uhuks...i pelik gak ade kawan i yg tgk cite tu samapi 10 kali...bukan pempuan ok..tp lelaki..ahaks...siap nangis2 lagi taw...

skang ni i rase macam suka pulak nak tgk cite hisdustan...best lak layan.. 1st time tgk cite bollywood setelah sekian lama meninggalkan dunia bollywood..WAH! ekekeke..thn lepas dlm buln 11 i tgk cite 3 Idiots..best la cite ni..pelakon Aamir Khan..chumell jek...lepas dari tu terus nak tgk cite2 bollywod... :P

3 Idiots

pastu i tengok cite Milenge Milenge..pun best gak..nangis gak ler..huaaaa....Karena Kapoor belakon..i kalau cerite Kareena mmg i suke bangett weh weh... pastu tgk pulak cite Anamika..pelakon baru..i mmg tak kenal nama2 pelakon2 baru bollywood..yg i kenal artis2 batch Kareena Kapoor, Hitrik Roshan & yg sebelumnye..yg baru2 lepas batch Kareena i mmg tak kenal langsung...hehehehe

Milenge Milenge

Anamika

aisyy..terasa mmg best kisah cinta bollywood walaupun reality nye tak seindah film Bollywood.. ahakss..mungkin sbb background film tu sendiri yg full with happiness ye la ngan lagu2.. cinematography yg cantik..hero & heroin mesti la cantik & hensem kan??huhuhu
nanti i nak collect dvd cite bollywood lah..
haaa..lagi satu jgn tak caya hr tu i tertengok cite Tamil uollss.. best la pulak.. Sivaji The Boss..pelakon Rajinikanth si misai tebal..sesekali tgk mcm rupa Datuk K pulak...hahahaa... time tu tgk dah tengah2 cerita..tgk mcm best..layan la pulak walaupun ade part2 yg sgt2 tak logik..tp best la...layannn jerrr...nak kena cr gak dvd cite Sivaji The Boss...ehehehe

Sivaji The Boss

You Might Also Like

2 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook