Sana Sini Situ Marea

Hari men'survey barang kawen

Sunday, January 09, 2011

minggu ni i balik kampung nak kena kemas pape yang patut..so malam tadi berlakunya operasi mengemas + membuang segala barang2 yg dah tak diperlukan lagi..hurmm boleh buat karangan budak sekolah rendah ni..tajuk : aku sekeping drawing /aku senaskah buku/aku sebatang artline/ aku ape lagi ek..suka hati koranglah nak jadi ape pun...ahakss

pilih2 barang yg dah tak pakai pastu melakukan proses pengasingan pulak..1 untuk dibuang n satu lagi untuk disimpan..ternyata (ayat tak bleh blah) barang yg nak dibuang lebih byk dr brg yg nak disimpan...uhuks..byk brg mase study dulu..ngan note2 lah..ape benda ntah lagi..sampai sakit pinggang lerrr..huhuh

so hari ni nye agenda nak g melaka nak survey barang kawen kt kedai 'koboi'..tak tau la nape panggil kedai koboi..situ byk gak jual brg2 kawen ni macam2 adaaa!!!..murah pun murah...so nak survey dulu pastu baru g nilai nak compare harga...

ermmm..ok lah nanti kalau ade pape yg i nak update..i akan update k...ni kes dah boring ler ni dok kt rumah wakakakaka...papaiii..

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook