Wedding Cinematography

Official Videographer

Tuesday, January 11, 2011

Hah?? i dah ade OV? cepatnye...biar betul...???tak cepat sgt ke nak confirm OV? baru je semalam post pasal OV...perlu ke tak nak hire OV..tup tup hr ni dah ade OV...gelojoh tak i?? mau tak gelojoh ngan mr. fiance pun i tak ckp nak amek OV taw...senyap2 je amek OV ni...kalau mr.fiance tak bukak blog i ni mmg dia tak tau..tp once dia bukak blog ni hahaa kantoi...tapi awal2 mr.fiance dah serahkan tanggungjawab nak pilih OP & OV tu kt i...tp sebelum ni i dah terrrrcakap tak nak amek OV..huhuhu ampunnnnn..... mula2 mmg nak amek pastu cancel..ni tup tup tap ketap tap terus ade OV....hehehehe jangan marah eh en. hazli....hehehe

ok i cite pasal OV i ni...dr pagi td i mmg search habis2an pasal OV n minta quotation...tgk artwork diorg ape sume..tgk byk2 kali...cari punye cari..terjumpa OV ni kt pesbuk..bile tgk artwork dia eh cantik la pulak...walaupun feel dia tak same mcm mula2 i tgk artwork CST production hehehe...nak hire CST untuk cover 2 hari majlis i mmg tak mampu lerr...uhuksss tersedak...

tapi..bile i dah tgk byk2 kali artwork OV i ni..eh sweet la pulak..cantik, nampak kemeriahan majlis and jln cerita yg smooth...i pun send email nak minta quotation..tak lame lepas tu OV ni call i cerita dgn lebih lanjut pasal package yg dia ade, pricing and so on so forth...after discussion OV ni akan cover untuk 2 hari majlis i (nikah + sanding) dengan 3 org videographer yang best lagi i dapat pre wedding sekali dengan editing by principle tu sendiri..best nye... \(^_^)/

i amek package yg akan di shoot sendiri oleh principle dan dibantu oleh 2 org senior videographer..mereka akan cover dari awal (time make up), majlis and sampai ke outdoor session... i dah bayar pun deposit untuk lock date..ni pun i lom bgtau dgn mr.fiance..hehehehe

mesti uollsss nak tau sape OV i kan? nak tau ke tak? kalau tak tau pun tak pe..hik hik hik...biarlah rahsia ahaksss gediksss....ok ok..my Official Videographer is Azrul : pencerita cinematography... nak lagi clear boleh tgk video kt pesbuk azrul ...

You Might Also Like

2 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook