Wedding Cinematography

Videographer..perlu ke tak perlu?

Monday, January 10, 2011

hesy...tak bleh jadi ni..perasaan nak ade OV semakin membuak2 dah neh...i dah request quotation dgn 3 videographer..and diorg pun dah reply email i...price still ok and mampu la...uhuks...

so ape pendapatan uollss..perlu ke i hire OV..? bajet i setakat ni masih ok laa..cume nak hire yg mantop2 mcm manggisTV, CST Production or Shutter Speak mmg tak dpt la.. tp kalau dpt mmg puas hati..ke ade sesape yg nak sponsor i? kui kui kui

kalau i nak hire OV patut ke kalau i amek 2 event (nikah + sanding) or nikah sahaja or sanding sahaja...mane lagi ok? ke tak payah amek langsung..?? hehehhe


Majlis Pengsohoran Raja Sehari (Firdauz & Yasmi) from cstproduction on Vimeo.

sangat sangat sangat sangat sangat dan sangat suka dgn video ni by CST Production cayalah!!!

i'm lovin' it!





You Might Also Like

4 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook