Wedding Cake

Wedding Cake

Wednesday, January 05, 2011

Ingat tak i penah buat entry pasal fondant cake? kalau tak ingat click kt sini ... memandangkan kawan i ade bisness bakery and cake i rase i nak order fondant cake kat kawan i je lah... dia ni pun kawan i mase study dulu..skang ni buat bisness bakery pulak..kedai dia kt Bangsar belakang Maybank...sape2 yg berminat bleh add dia kt pesbuk jugak ye..lagi satu kawan i ni share bisness dgn kawan i yg buat homemade chocolate tu so sape2 yg berminat boleh contact mereka berdua...k.. :)

Fondant cake
4 tingkat
RM600 - RM850

Fondant cake
2 tingkat
RM300 - RM350

Fondant cake
3 tingkat
RM450 - RM650

*Harga mengikut rekabentuk yang dikehendaki
*Tempahan dibuat dalam masa 2 minggu
*Jika berminat sila hubungi 017 - 5077097 (niza)
email : erinradzi@yahoo.com


or

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook