Candy Buffet

Candy Buffet | Part Two

Monday, February 07, 2011

untuk candy buffet i akan sediakan favor bag untuk isi candy... so budak2 kena pilih 2 jenis candy jek <--- muahahaha kedekut gilerrr.... sape nak candy kena beratur...(agak2 kejam tak kalau buat mcm tu kekekekkee)... tak kisah lah nnt mase kenduri tu pandai2 lah kan... nak bg semua jenis sorg satu pun tak pe janji ade org yg nak serve... agak2 untuk budak2 brape org eh nak bajet?... i tak tau nak bajet..tu yg mcm kena catu tu muahahha... takut nnt ade yg tak dapat..kesian lah pulak kan....kalau bajet untuk 100 org ok tak? hesy! sedara mara sendiri je dah 100 org... kena buat lebih tu...emmm...kalau bajet untuk 400 orang ok tak?... bulan 9 nnt i nak g langkawi..so boleh lah borong coklat, gula-gula, marshmallow & semua2 tu lah untuk letak kt candy table buffet tu....

pic credit to mr. google

macaroons

marshmallow

biskut gula

Lollypop


Hershey Chocolate

Chocolate bar.. wrapping paper i nak DIY jer..

Cookies



nanti ade waiter/waitress yg akan serve budak2 untuk bagi candy ni ...
on the spot terus ceduk2 pastu tuang je dlm paper bag ni...

You Might Also Like

3 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook