Wedding Attire

Dinner Reception Dress Concept

Friday, February 25, 2011


The Concept : English Vintage
Color Theme : White + Light blue
Event : Dinner Reception

credit pic : mr. google

tak habis2 lagi pasal dress...tamak tak i muahahaha..sume nak..kekeke..tak pe ni versi berangan jekkk... kalau dapat lagi bagus..hehehehe
untuk dinner reception i nak pakai dress yg simple but nice & sweet hehhe..
berapa banyak baju daaa nak pakai..ntah bile mase ntah nak pakai semua baju tu... nak baju bollywood lah, baju jawa lah, baju arab lah,english dress lah.. hurmmm

credit pic : mr. google
i nak pakai macam ni boleh tak..???

credit pic : mr. google
en. Yogie Bear pulak pakai suit yg macam ni....

You Might Also Like

7 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook