Wedding Attire

Dresss Idea

Wednesday, February 02, 2011


The Concept : The Bollywood style
Color Theme : Gold + Blue or Gold + Red
Event : Henna Nite' Ceremony

haha secara tiba2 i nak tukar concept untuk henna nite' ceremony... sebelum ni i decide nak buat Arabian Nite' concept tapi setelah i beli accessories untuk arabian nite' pastu try pakai complete... 'Alamak!...nape tak cun ni..? adoyai.. spoil betul...'

hati i tertarik ngan Bollywood concept pulak.. patut lah sejak 2 menjak ni i suka sgt tgk citer hindustan...ekekeke ni pun tgh dgr lagu hisdustan wah! gitew <-- nak amek fell la konon...

Dress kaler merah + gold cantik gak.. tapi mcm dah biase la pulak...

i sgt2 berkenan ngan kaler biru + gold ni..cantik...
tapi masalahnye untuk khatam quran i dah ade
baju kaler biru...emm terpaksa cari kaler lain lak...

hijau + gold..cantik tak?

Orange + gold..menarik tak?

design henna mcm ni ..tak penuh sgt... :)

wallaweh!!... hensem tu ahaks...

tak pun en. tunang pakai mcm ni..tp lagi suke yg atas tadi...

kasut..mcm alladin pun ade.. uhuks

so..langkah seterusnya... i nak kena survey...boutique india kt melaka or kl... cari kt melaka pun ok gak..senaNg sbb dekat..tp tak tau lah...nak kena survey dulu... nnt i dah survey i akan update ye... :)

pic source : Google

You Might Also Like

3 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook