Wednesday, February 9, 2011

Kain Batik Lepas

hye uolls... i nak cari kain batik lepas untuk bridesmaid i.... google punye google i jumpe blog EXCLUSIVE APPAREL AND ACCESSORIES .. i email terus & mintak quotation untuk beli 8 helai..harga dia letak RM25.00 sehelai... so total termasuk postage dia charge rm220.00 untuk 8 pasang... agak2 ok tak harga tu... sbb dia nak g bandung this weekend n kalau ok i nak kirim terus dgn dia...i mmg nak cari kain batik lepas corak jawa mcm ni.. kalau batik biase mmg byk kt sini harga dlm rm10.00-15.00....

ataupun ade tak kain lain selain dr kain batik tapi corak jawa mcm ni..?ataupun ade tak kain batik biase yg harga dlm rm10.00-15.00 tapi nak corak jawa mcm ni..? huhuhu..kt jln TAR or Nilai Square ade tak kain corak yg mcm ni?


4 comments:

cube u pegi carik kat dereten kedai2 kebaya indon kat masjid india/jalan TAR tu tak silap ai mmg ada.....

mmg ade eh... ooo ok lah..i akan usaha gak g sane walaupun bukannye jauh sgt pun huhhuhu..sbb i mmg jarang g sane..susah parking kui kui kui...

Dear, Rilla rasa macam pernah tengok kat kedai jual per meter..either kat Nagoya or Kamdar. Tak ingatlah. Tapi if Rilla jumpa nanti Rilla inform yah

ooo ade eh rilla..? kalau ade lagi bagus.. kalau beli per meter jimat sikit kan compare kalau beli by pcs...ok ok..pape nnt bgtau ek..tq muahhh.. :)