Wedding Ring

Layanan Super VVIP!

Friday, February 11, 2011

yey! alhamdulillah malam tadi dah setelkan another balance payment for our wedding rings.. dah setel satu perkara..tapi i simpan our wedding rings kt kedai tu untuk keselamatan..sbb nak pakai by ujung tahun ni...takut terjadi perkara yg tak diingini...jauhkan lah dr semua perkara yg tak elok... aminn...

mase nak buat payment malam td dah mcm VVIP pulak siap kedai tu tutup grill kedai..customer yg ade kt dalam kedai tu cume mr. fiance & i aje tak de customer lain... siti nurhaliza masuk kedai tu pun tak dilayan mcm tu ahaks... giler tak?? huhuh betapa penting i sebagai customer diorg hahhaha bukan ape..untuk keselamatan jugak... pak guard pun siap tunggu depan kedai... cume kitaorg tak bawak bodyguard jek ahaks <-- giler perasan jd DIVA..wakakka

eh betul laa..ape lak maen2...ini benar2 kejadian bukan cobaan...kekeke.. ok ok... sebenarnye time i nak g buat payment tu dah kul 9.45 pm..kedai dah nak tutup...tp SA tu tunggu we all jugak..that's why time tu dah tak de customer lain & grill siap dah tutup...ko hengat ko sape? lawyer? magistret? nak dpt layanan super duper VVIP?? berangan jerr la dapat... hehhehe (^_^)v

You Might Also Like

3 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook