Wedding Attire

Nikah Outfit | part 02

Wednesday, February 16, 2011

I'm still searching for the best design for Nikah Outfit and the most important thing is affordable .. ok ok in easy word is CHEAP...i repeat again is CHEAP...muahahhaha.. tapiii... i dah jln2 survey kt JAKEL at level 3 ade korean lace eh ape ke name tu... i pasal jenis2 lace mmg buta lace ok..i tak tau pape..yg i tau french lace itu mahal yg harga nye rm1100++ per meter... ok yg kt level 3 tu the price stated rm880 for 2 meter lace + 4 meter Satin + 4 meter satin untuk baju melayu... tp that day SA tu ckp kalau i betul2 nak beli dia leh bg RM700...

I've no idea either it worth or not...or i boleh bargain lagi ... or i boleh guna tektik yg i ni kawan mak andam so that i akan dpt harga runtuh giler2...psttt.. boleh ke i guna tektik tu..i tak biase nak kelentong2 ni..nnt dia tanye mcm2.. i dengan muka cuak ..haa confirm kantoi...huhuhuu... dah dpt kain nak kena upah jahit lagi..mau terbang lagi 5-6 ratus... last2 RM1000++ gak untuk baju nikah....hurmmm...nak kawen punye pasal...

sweet je kan... :)

Ok enough is enough pasal bajet..nnt tak pasal2 meroyan lagi tak nak kawen...huhhuhu... ok we start with design mcm kt atas ni... memandangkan i ni jenis comel a.k.a tak cukup ketinggian hik hik..i rase better i buat baju pendek mcm ni..sbb kalau i pakai baju yg labuh meleret2 akan memberi ilusi bertambah pendek keatas diri i yg tak berapa tinggi ni...uhuk...kan kan..


bahagian leher i tgk cantik jugak baju diana rafar ni...tapi mr. fiance tak suke..ade ke dia cakap tak cantik...huh!...sangat kejam!... adoyai..pening..lom jmp jalan penyelesaian...huk huk...

You Might Also Like

2 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook