Sana Sini Situ Marea

Wedding Dress by Zery Zamry

Monday, February 14, 2011

My friend's wedding dress done by Zery Zamry sangat2 cantik ok....i love it... on the way balik rumah pun masih teringat2 ye.. dok sebut 'isy cantiknye...' pastu jap lagi ' cantiklaaaa... pastu ' eiii cantiknye...' tension jek en. tunang i dengar wakakaka.... i risik2 tanye brape harga..wah! nak jadi minah kepochii pulak i kan kan.. tak pe.. i cume nak tau rate Zery Zamry jek..hik hik....

i pun memulakan risikan dengan pertanyaan yg cukup ringkas tetapi padat..'sape designer?' wahaha tak de nak kias2 nanti org tak paham.. dia pun jawab ' Zery Zamry' jawapan pun ringaks dan tepat jugak nokksss kih kih kih...tanye lagi 'brape?' waaa! soalan... dia jawab neh...'harga untuk 1 reception ke 2 reception?..waaa ngeri dengar uollss sekali 2 reception dia kaut... i jawab ' untuk 1 reception brape?' dia jawab ' kalau untuk 1 reception RM5K mcm tu..sbb i buat untuk 2 reception so total RM10k....' waaaa..very the meletop uollss... tak menahan i dengar...baju je dah RM10k lom masuk yg lain2 kui kui...

body dah cantik..pakai ape pun tetap cantik + sexy ye uollsss...

kalau tgk live laaggiii terserlah kecantikan dress tu...

saje je la tu nak tumpang glamor..keh keh.. i mmg pantang nampak camera..
tetap nak pose ye uollss... wakakkaka...

You Might Also Like

2 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook