Wedding Make Up

Make Up Artist lagi....

Wednesday, March 02, 2011

serabut lagi..masih tak setel2 hal make up... still tau tau nak hire sape.. tapi setelah difikir2kan.. i rase i nak pakai mak andam perempuan tulen... sbb mesti time tu i nak kena tukar baju n mesti mak andam yg akan tolong i pakaikan baju n zipkan pape yg patut kan... tapi ape pendapatan uollss pasal ni?

Calon2 bagi kategori make up artist perempuan terbaik adalah....

1. Awin Seindah Wajah *yg ni mahal sgt sbb nak cover 3 session..tak mampu den..huaaaa*
2. iAN Sham *i mintak quotation tapi lom reply2 lagik...* --> baru jek reply tapi harga untuk 3 session adalah mahal + outstation charges = gua tak mampu huk huk
3. Amy Ameera *yg ni pun ok...*
4. Raja Feena Make up Artist *yg ni pun tak reply2 lagi..*
5. Nadya Make over *yg ni i lom tanye lagik*

6. elfaiiziens *i baru je email quotation..sabar* --> i suka sgt yg ni..cantik dia make up...
7. Anis finesse touch *ni pun i baru je email quotation*

yang kategori perempuan tulen baru ni yg i dpt..sblm ni dah tanye gak tapi bagi kategori lelaki laa..huhuhu

You Might Also Like

23 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook