Henna

Mehndi Laga Ke Rakhna

Monday, March 21, 2011

Mehndi Laga Rakhna  
Doli Saja Ke Rakhna  
Mehndi Laga Rakhna  
Doli Saja Ke Rakhna  
Lene Tujhe O Gori  
Aayenge Tere Sajna 
 Mehndi Laga Rakhna  
Doli Saja Ke Rakhna

wahahaha...bollywood sudahhh...I tgh nak cr design inai yg cantik dan murah huhuhhuhu... 
i nak cr yg tak simple sgt n tak complicated sgt... lg satu yg penting warna inai tu mestilah warna oren or merah..
bukan merah kehitaman... sbb i ade tgk pengantin pakai inai smpi jd warna hitam.. buruk gilerrr...huhuuhu..sebenarnye
mcm mane nak kasi warna inai tu cantik ye..? means tak gelap smpi jadi warna itam?

google pic
design ni ok gak..

Arabic Mehndi
google pic
i suka gak design mcm ni :)

Diena henna
ni pun cantik... i loike...

Farlina henna
design ni pun i suka...

dayu design
end up nye i nak warna inai tu jadi mcm warna ni... oren ke merah...
:P

You Might Also Like

6 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook