Wedding Ideas

Sewa Kereta Antik

Thursday, March 17, 2011

hye all... sejak 2 menjak ni i mcm malas lak nak update pasal my wedding preparation.. walaupun byk lagi hal wedding yang belum setel and perlu disetelkan tp dlm sebulan dua ni i tak de buat ape2 pasal wedding preparation..tergendala sekejap..macam2 hal..

ok lupekan pasal subjek di atas..jom cuci mate kejap.. ade sape2 tau mane nak sewa kereta antik kt KL ni tak? agak2 sewa sehari brape hengget ek? kalau sape2 ade contact mane leh dapat kan kete ni untuk disewa let share with me k..? tak kisah la mane2 kete pun yg i tempek kat bawah ni... i nak buat ape? emmm ade laa..alaa sure uolls leh hagak i nak buat ape kan...? tp i tak sure lagi nak buat ke tak? kalau jd buat nnt i update k...

mini cooper classic
comel jek kan...

Volvo classic
i tak tau spesis ape... ;p

Volvo 122s

Vespa
vespa pun ok gak..leh jd mcm 'Pak Maun' ehehehe

all pics credit to mr. google

You Might Also Like

7 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook