Wedding Attire

Wedding Inspired

Friday, March 25, 2011

dalam hati berkata 'agak terlambat jugak la nak update pasal baju wedding umie aida... ade haku kesah..? hohohoho bukan nak update tp saje je nak cuci mata sbb dah tak de benda nak update kt blog haku neh...

Nothing much to say..she's so gorgeous on her wedding attire.. untung beliau ye... dari baju hingga ke segala2nye lah.. semua superb.. orang mcm kite ni pun boleh jugak buat majlis macam tu.. boleh dapat pakai baju yg cantik2... boleh dapat cincin kawen chopard..boleh dapat pelamin nas great idea..pssstt umie aidanye pelamin sape yg buat yek??
boleh jerrr.. yakin boleh!!
jawapannye...
BOLEH dapat dalam mimpi di siang hari je lah ..hahha
nak harapkan dapat mimpi ditengah malam pun belum tentu dapat muahahaha

The red kebaya with songket sangat2 cantik...

groom attire pun smart..tapi jangan harap
en. yogie bear haku nak pakai mcm ni..huhuuu

sangat2 terserlah

OMGUCCI!! so beautiful..

aku bermimpi lagi rupenye...
BANGUNNN!!!!!!


eh! lupe pulak...
for the very2 superlicious pictures...

You Might Also Like

2 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook