Pelamin

Akan Datang | Vendor Hunting The Series

Tuesday, April 19, 2011

Ye...Tora Datang Lagi!!!...
siri penjelajahan mencari vendor2 pelamin terbaik akan berlangsung tidak lama lagi...
sebelum ni i ade survey vendor pelamin..mula2 memang nak hire mereka..
kite ni beria2 la g terjah tapi sampai2 je dia buat nak tak nak je layan..
adus..
mak pun cakap 'macam tak seronok je nak ambik dia...'
ye la kalau dia beri layanan yang ok..kite pun happy lah kan kan..
tak pe..ade ramai lagi vendor2 yang cantik2 kt luar sane...
hujung bulan ni i balik kampung i akan round satu melaka dengan mak n abah nak cari vendor pelamin...
yihuuuu...

ade B2B melaka yang boleh share vendor2 ngan i tak..?
hehhehe

You Might Also Like

11 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook