Wedding Attire

Tudung Nikah

Tuesday, April 26, 2011

Misi pencarian design tudung nikah...
baju dah setel.. survey2 tudung nikah pulak..
mane satu yang ok ek..?
yang pasti i tak nak pakai tudung yg ade awning tu ahaks..
tapi tak tau la kalau yang jenis macam kt bawah ni sesuai ke tak dengan muka i ni..
emmm..
veil dah ade..cume tudung je yg belum ade...
setelah men'google i jumpa ni...

yang ni macam nice..tapi sesuai tak dengan bentuk muka i..?

yg ni nnt muka i nampak bulat kot...

yg ni pun cantik

yg ni sesuai kot..

yg ni tak sesuai dengan baju i pulak..
baju kebaya tudung ala arab..
macam tak kena jek..

ape2 hal pun i kena try pakai dulu..
tengok sesuai ke tak?
tak pun pakai je tudung Ariani pastu letak accessories sikit
macam crown kecik ke.. tak pun bunga yg melekat kt kepala tu..ape ek name accessory tu ..

You Might Also Like

10 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook