SPA and Beauty

Beauty and me

Wednesday, May 25, 2011


hahahha ingat tak pasal acne yang tumbuh kt muka i 2 bulan lepas..hehehe..alhamdulillah sekarang semakin recover.. i sebenarnye macam rase malu nak post pic i mase kulit tengah ade masalah... selama 2 bln tu i tak ade amek gambar pun hehehehehe.... malu ler muka tak cun muahahaha... tapi i nak share something jugak lah kt sini hehhe...


Hujung bulan Januari 2011
sebelum diserang acne
hehehe

awal bulan Mac 2011
mase mula2 dia nak keluar..

pertengahan bulan Mac 2011
Jumpa Pakar Kulit Dr. Md Noh at Jalan TAR

ubat2 yang i dapat dari klinik pakar kulit Md. Noh
i abiskan makan and pakai ubat2 ni lepas tu i stop..
sebab tak tahan..pedih sangat.. muka i tak boleh kena air..
lepas amik air sembahyang kulit terasa sangat pedih.

Hujung bulan Mac 2011
ade yang dah kering dan masih ade yang keluar

Awal bulan April 2011
acne semakin kering
i buat facial kat salun kecantikan Abadi Indah at Ukay Perdana...

Full facial treatment including:
a. Remove death skin
b. Collagen
c. Diomand pill
d. Shaping treatment
e. Eye back treatment
f. Double mask

g. Laser treatment

harga tak de lah mahal tapi berbaloi2...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

hujung bulan April 2011
acne semakin berkurangan tapi masih tinggal bekas parut acne...

kalau ade sape2 yang berminat untuk buat facial sebelum kawen or kalau dah kawen pun boleh buat facial atau pun kalau ade sape yang nak kuruskan badan and kat sini pun ade breast treatment..kasi SEXY depan suami hehehhe bleh lah call Ina 017-3522 327 ..
lepas call jangan lupe sebut nama maria ahaks..
*promote sudehhh*


-No 30-2A,UP1/5,Taman Ukay Perdana,
68000 Ampang,Selangor D.E,Malaysia.

or

-No.46A,Jalan SG1/5,Taman Seri Gombak,
68100 Batu Caves,Selangor D.E,Malaysia.

You Might Also Like

11 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook