D.I.Y

Behind The Scene | Bunga Pahar

Tuesday, May 31, 2011

akhirnya.... bunga paharku sudah siap...yihaaaaa....penat wooo sampai sakit2 tangan ni nak buat bunga pahar...sakit tangan nak bentuk kelopak bunga dan daun guna dawai.. pastu nak balut dengan stokin...pastu nak cantumkan untuk jadikan sekuntum bunga..waduh waduh... tapi mak lah yang banyak buat.. i tolong2 buat time i balik melaka je...tangan mak pun sampai sakit2..kesian mak...huhuhu dah setel lagi satu perkara... bunga pahar mak nak buat 100 tapi oleh kerana tangan dah sakit mak stop..so bunga pahar tak sampai 100 pun.. ade la dalam 85-90 kuntum...cukup lah tu tak yah banyak2....


ni lah dia kelihatan dari jauh rupa bentuk bunga pahar i ... close up? hehehe belum boleh reveal lagi..tungguuuuuu...

tengok lah tu kucing i name dia 'neneng'..sibuk je.. kalau tolong buat tak pe gak..ni tolong tengok jek..huhhu...muka 'neneng' tatkala mengantuk... dia dah ngantuk tapi mak tak tido2 lagi..si 'neneng' ni ape lagi memekak jek ajak mak tido wahahahah..g lah tido sendiri...sekel kang....

You Might Also Like

14 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook