Monday, June 4, 2012

Hilangkan jerawat cara murah dan berkesan


Testimoni VCO Catalyst untuk diri sendiri

Tahun 2011 kulit muka I mengalami pertumbuhan jerawat yang sangat teruk. Ini gara2 I tukar produk skin care.. inilah akibatnya... huaaaa

I cuma pakai temulawak untuk pulihkan kulit I. walaupun ianya berkesan tapi ia ambik masa yang agak lama untuk pulih... haisyyy...



sehinggalah I dipertemukan dengan VCO Catalyst + VCO Collagen ini...
sungguh cepat memulihkan jerawat dan juga bekas2 jerawat. I baru makan sebotol dah nampak kesan. Jerawat mula surut dan bekas2 jerawat mula pudar dan hilang.

kini kulit dah tak bermasalah lagi.

*kenapalah I lambat dipertemukan dengan VCO Catalyst ini?*
kalau tidak dah lama kulit I cantik dan menawan.. hehehhe



so ape tunggu lagi?



ingin memiliki kulit yang cantik dan menawan seperti I?
 jom order VCO softgel capsule + VCO collagen

NAK TAU LEBIH LANJUT?
jom LIKE fanpage FB ZADACATALYST

dan juga lawat kedai online saya
http://zadacatalyst.blogspot.com







7 comments:

omg marea.i dlu pakai temu lawak masa sekolah!! hehe. nampak licin je.tp lepas tu i stop konon terpengaruh dgn kwn2 i yg kata muka tak bernafas la apa la sbb dia mcm menutup liang muka.huahuahua. pdhal benda tu bagus je i rs.hehe.eh ade ek sabun dia.tatau pun!!!interesting :)

i peminat temulawak dr thn 1999..bayang form2 dh pndai nk cntik2..memang kesan..skola semua lah pakai temulawak sbb kat skola kan aktif..u teknik bkt piatu?i sek men tinggi perempuan..u dpt bayangkan betapa aktif kan bdk asrama..majoriti pakai temulawak..smpai skang memang i pakai temulawak...yg ptg malam2 tu pakai mcm bedak sejuk..heheh...gamai gupanye pakai temulawa..murah & berkesan~~~

haha..produk fames masa sekolah! especiallynye budak asrama..temulawak-sabun betik-krim kecantikan safi..haha..

nice la..nak cuba la..murah je..

ehh kita pon pakai krim temulawak kaler hijau tu. dia kurangkan jerawat. lama2 pakai muka jadik cerak jugak. cuma kdg2 gatal nk pakai yg ada brand tapi result hampeh gak hehe

nora pakai temulawak masa sekolah ehhehehe suka cerah aje ekeke :)

This comment has been removed by the author.