Sana Sini Situ Marea

I Lost My Phone!

Thursday, June 23, 2011

ahhhh.... i lost my phone yesterday, it fell out of my pocket... macam mane boleh jatuh? emmm semalam macam biase ade meeting kat PPUM regarding my office job.. lepas meeting nak blk office tapi singgah nak melepaskan bahan pembuangan..tapi hajat kecil je la... masuk2 toilet terus menjalankan rutin yang sewajarnye... tibe2...'kelekuk kuk kuk... dengan kadar segera i jerit dalam toilet ' arrrrrrr henpon.....' aduhai esah macam mane leh lupe henpon dalam poket seluar.....!!!!

tengok kat lubang tu....sungguh dalam lagi gelap gelita ..memang tak nampak bayang pun.... kalau boleh seluk memang rescue sepantas kilat...tapi tak de harapan....arghhhh.... nak nangis jugak sebab terbanyang kan henpon tu keseorangan kat dalam lubang gelap tu...kesian dia....abis semua nombor hilang n catatan2 penting dalam tu...lepas office terus g maxis kat KLCC mintak sim card baru...

pagi ni en.boss kasi pinjam henpon spare dia.. buat sementara takut client or sub con call ... en. boss cakap henpon tu dia buat sendal pintu kat rumah ahahaha...bengong...

macam hal lah nak kawen ni....sabar..sabar...sabar......sabar....... :(


You Might Also Like

8 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook