Wedding Attire

In The Making | Bride's Fitting

Tuesday, June 21, 2011

Jeng jeng jeng... belum fitting lagi laa... last week 16/06/11 (Thursday) Sitti from RKM call nak bagi tau yang baju bersanding i dah siap..yahuuuu.... baju en. Yogie Bear dah siap..dah fitting pun..tu yang skang ni pakai dah macam sarung nangka wakakakkaaka... cerrr cite mase fitting tengok [ SINI ] ...

mase g fitting baju en. Yogie Bear Sitti bagitau maybe baju i akan siap dalam bulan 10 means lepas raya complete with my accessories... my wedding concept kan Traditional Javanese so all accessories adalah ditempah khas from Indonesia..wah gitew... so sekarang baju i dah siap dan boleh g fitting..cume tak tau lagi bile leh g fitting... sabtu ahad lepas mmg tak sempat sbb g kursus kawen..minggu ni mak n abah nak datang KL sbb i nak hantar abah g klinik Homeopathy kat Jalan Raja Laut...

Emmmm..hujung bulan lah kot.... tengok lah macam mane ahad ni kalau sempat bleh la g jumpa Sitti... banyak benda i nak diskusi dengan Sitti ni...emmm... berdebar gak..macam mane la rupe baju i tu...hik hik...

kalau anda terlepas pandang (wah ayat!!) or terlupa my wedding dress idea i jom kite intai~intai kat sini -----> Baju Bersanding ....

okeh... nanti bile i dah g fitting pastu amek gambar sket... i akan update okeh.... ('',)v

oh..lagi satu... i ingat nak hire ahmad fairus untuk majlis bertandang...sbb sebelum ni kan tak bercadang untuk majlis bertandang..so skang ni kena cari photographer untuk KL reception pulak...tapi..ade tapi tu.. dengar2nye AF akan naikkan harga..oh tidakkk.... :(

You Might Also Like

6 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook