Countdown

The Journey Countdown | 5 Months To Go!

Monday, June 20, 2011

OMG! another 5 months to go (happy ke berdebar ke tak sabar ke takuttr..?) hehehe...
hari ni genap 5 bulan lagi nak melangkah ke alam baru...
sebelum ni tengok jauh lagi bride to nak sampai ke groom...dan ade rase 'ala jauh lagi...'
tapi sekarang sudah semakin hampir... macam tak percaya i dah nak kawen dan nak jadi isteri orang dan akan ade kehidupan sendiri...

Alhamdulillah..banyak persiapan yang dah siap dan yang dah booking... kalau nak tengok wedding checklist i leh klik [sini] tinggal benda2 kecik dan watak sampingan je yang belum setel...

dan sekarang ni i dah tak pressure sangat macam sebelum2 ni.. sekarang ni Alhamdulillah i lebih cool.. happy.. dan tak de nak moody2...
semalam belajar benda baru mase kat kursus kawen dalam melayari alam rumah tangga...
emmmm....InsyaAllah akan dipraktikkan nanti...

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook