Pre~Wedding

Pre Wedding | Part 01

Friday, June 24, 2011

pre wedding
captured by : Oh! Chenta
Edited by : Oh! Chenta
Location : Taman Putra Perdana, Putrajaya
The concept : Picnic
Date : January 23, 2011

ahaha tak sempat2 nak upload pic...bukannye ape..malas nak tunggu loading..lambat sangat..
skang ni tengah boring kat office walaupun dah time balik tapi i masih belum balik..malas nak balik lagi....hhahaha update blog after office hour lah ape lagi nak buat kat opis ni..ekekekeke...

perghhh time ni i tengah gemuk lah..mase tu berserah je lah kalau pic akan menampakkan kegemukan i..wakkaka mmg tak leh nak buat ape... takkan nak touch up photoshop kasi kurus kot ahahahaha....

lihatlah perutku..tak ramping langsung..bluewkkk...

pose control ayu..ahahahaksss
wekk..

haaaa....buat pe dalam semak..??
ep.. ep.. no no no....
en. yogie bear yang gems.... *tak sanggup nak abiskan ayat...*
hua hua hua

this one look nice hehehhe
*perasan*




You Might Also Like

3 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook