Kursus Perkahwinan

Tamat Kursus Kahwin

Monday, June 20, 2011

yabedabeduuuu...dah boleh kawen muahahahahahaha....
eh belum lagi..sijil belum dapat lagi..kena tunggu hari rabu or khamis baru leh amek sijil... tak sempat..tak sempat at last setel lagi satu perkara...
mula2 rase macam lame jek nak kursus 2 hari tu...
tapi best jugak g kursus kawen ni...macam2 kes leh dengar...kes kecik2 pun leh jadi cerai berai...mintak2 dijauhkan laa dari kes cerai berai ni...
biase kalau dengar ceramah confirm mengantuk..tapi 2 hari g kursus ok laaa... tak ngantuk kecuali mase ceramah lepas makan tengah hari... adus..tak tahan mate..sempat gak ler terlelap kejap..kejap jek dalam 3 minit hehhehe.. pas tu segar balik....almaklum lerr perut dah kenyang tengah hari lak tu ... tambah pulak bilik ekon wahahaha...

day 1 : miss pinky...
en. Yogie Bear suker ler tu kalau i pakai pink...
sebelum ni i tak penah ade baju or ape2 barang yang ade kaitan dengan kaler pink...
tapi en. Yogie suke tengok i pakai pink...sweet la kunun muahahaha...
pakai je laaa...tapi chumel gak..muahahah *perasan*

day 2 : green lanterm
ahaks..ni lagi satu kaler yang tak penah ade dalam almari baju i....
ijau pun tak berapa suka sgt..
tapi time beli baju ni mase nak raye 2 thn lepas...sebab nak try pakai ijau so nak try pakai baju kaler ijau pulak...
yang ni en. Yogie bear i kate i macam makcik2..kuang asam garam tol lah dia neh... huh!

You Might Also Like

7 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook