Wedding Make Up

Beautiful Ladies!

Friday, July 29, 2011

So gorgeous ! i love this make up style... natural and beauty...
untuk wedding i nanti i nak make up macam ni.. hopefully MUA i boleh buat macama ni..
hik hik hik..
images ni i google pastu terjumpa lah wanita~wanita cantik ini...
MUA ni from Indonesia...
make up by Sanggar Liza

ape2 pun i kena try make up dulu..
i tak sempat nak try make up mase book hari tu...
kalau dia make up tak ok.. i akan cancel and carik yang lain...
ahahaha

yang ni pun ok sbb highlight kat bahagian mata...
yang ni pun i nak kena try make up jugak..
nak tengok mane yang sesuai dan manis dengan bentuk muka i..
either yg atas or yg ni..
tapi i lagi suka yg fist sebab sangat natural dan sweet..


You Might Also Like

4 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook