Wedding Attire

Dinner Reception Dress | The Material

Monday, July 04, 2011

July 2, 2011 at Jakel Jalan TAR..
lepas hantar abah g treatment ajak mak jalan2 cari pasal..eh cari kain nak buat baju raya...sambil2 mak tengah cari kain i pun cari lah kain untuk buat dress...
i cari songket bunga tabur warna kuning lembut..tapi dah abis...
instead of light yellow try lah kaler2 lain.. tapi bukan songket bunga tabur..try songket bunga penuh...eh cantik la pulak...

dalam banyak2 kaler yang ade i terbekenan pulak kat light blue ni...
sebelum ni i suke light blue untuk dinner dress i..tapi apabila dah terpengaruh dengan light yellow.. cantik la pulak kuning..
tapi bile dah sarung kat badan..biru ni menampakkan i berseri..wahahaha eh ye ke? betul ke..? hik hik

kuning ni cantik..tapi bile i sarung kat badan..i nampak mcm pucat jek...
kulit i pun mcm tak cantik je kalau pakai kuning...
tapi bile 5 kali tengok macam ok pulak... emmmm...

yang ni off white songket bunga tabur...
ok jugak..tapi nikah dah pakai putih...cari color lain pulak lah...

design dress i ni? ehehe i dah sketch... nanti i reveal okeh.... :)

dok leka pilih2 warna songket ni..terdengar la pulak perbualan satu family ni...diorg tengah pilih lace harga RM2500.00!!! wahhhh!!! giler arrr....i jeling tengok kain2 yang dia try...memang gojes malatop...!!! hai bestnye.... tak pe..ukur baju di badan sendiri...ahaks...


You Might Also Like

10 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook