Wedding Attire

Teaser | Baju Bersanding

Tuesday, July 05, 2011

Morning my beloved readers....
Yey!...kali ni betul2 g fitting hehehehe... benar2 kejadian bukan hanya sekadar propa...mesti ade yang tak sabar nak tengok my wedding kebaya kan..?? hik hik ade ke..?? anybody? or tak de sape kisah..? or ayat 'ade aku kisah..?' hahahahah gurau jek...

hehheehehe
tapi malam tadi agak lewat sampai rumah kebaya gara2 jem dan salah ikut jalan..konon2 lagi dekat..tapi macam lagi jauh je..sampai rumah kebaya dalam pukul 9.30 mlm janji pukul 9.00 lewat 1\2 jam...emmmm....

first masuk dah nampak baju kitaorang kt mannequin tu hik hik.... warna memang seperti mana yang kitaorang nak...tak lari dari ape yang kitaorang bayangkan hehehehe... warna memang warna klasik..beading tip top meletop sarat dan cantik...

saat kedua debaran takut baju tak muat ahahahahaha....
tapi agaknye sitti buat baju tu mmg besar sikit kot..sbb bila i pakai still longgar...or i dah kurus yihuuuu....hahha... tak pe tang tu nnt sitti leh adjust kasi fit..

i puas hati sangat sebab bile i pakai i tak nampak gemuk... dan shape pinggang i nampak...hehhe
nampak i tinggi uollsss....wahahahhaha....i belum pakai complete dengan accessories lagi tu.. tunggu i pakai complete set lepas raya nanti...last fitting...hehhheehehehe

are u ready girls...?????



Let me introduce you to Teaser Trailer of
The Beautiful Of Kebaya Where Is The Tradition Lives!

interested?
please visit Rumah Kebaya Malaysia
To be continued....



You Might Also Like

5 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook