Countdown

The Journey Countdown | 4 Months To Go!

Wednesday, July 20, 2011

Setelah macam-macam yang jadi dalam mase sebulan lepas ..pejam celik... pejam celik... Alhamdulillah dapat juga kami mengatasi dan mengawal keadaan sedikit demi sedikit... walau bagaimanapun dalam tempoh 4 bulan kehadapan mungkin akan ade lagi rintangan dan dugaan..

entry bulan lepas [The Journey Countdown | 5 months to go] i baru je mention about i dah tak pressure macam sebelum2 ni.... but ayat tu seem like the other way round.. hahaha padan muka...!!! i kena macam2 hal bulan ni....
tapi tak pe... sabar... tu pun i dah meroyan macam2..huh!
Ya Allah, tabahkan lah aku dalam menghadapi dugaan dari Mu..
amin..



You Might Also Like

2 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook