Sana Sini Situ Marea

Mood | I Need a Vacation!

Tuesday, July 12, 2011


petang2 begini i feel like wanna go somewhere else ...need to release benda2 yang tak sepatutnye bersarang dalam kepala... kalau boleh tak nak jauh2 sgt dan yang paling penting not too much costly ...hohohohh.... my friend ajak g genting..tapi genting too crowded... per entry pun mahal jugak...

instead of g genting i teringat Bukit Tinggi..tak jauh n lebih releks lah even tak ade ape sgt pun kat atas tu..pusing2 kat situ jugak...emmm.. tapi kalau ade idea ke tempat2 lain yang lebih jimat dan boleh jalan2 cari makan pun best jugak... uolls ade idea tak? hehehe

Colmar Tropicale

Japanese Garden

Sebut pasal makan i teringat ikan patin masak tempoyak kat temerloh...alamak sedapnye... emmm ape kate weekend ni i g jalan2 cari makan kat temerloh..pastu leh cari durian pahang 'udang merah' wallaweh..sedapnye...


google pic
meleleh air liu...
slurppppp....

You Might Also Like

4 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook