Wedding Attire

Wedding Theme | Revision 1

Wednesday, August 03, 2011

morning girls...sekarang ni i tgh update blog kat ppum.. meeting kul 11.00 am tapi pukul 10.00 am i dah sampai.. so boring2 ni nak update something.. about my wedding dress theme color.. hurmmm


baju sanding dah siap tapi the problem is baju en. yogi bear i tak muat nak pakai.. adoyai..adakah perlu untuk tukar kepada baju sediaada di rkm? cari baju yang yogi muat sbb untuk baju i tak de masalah.. (rugi la pulak tak dapat pakai baju baru) or baju yogi cari warna hitam untuk di matchkan dengan warna baju i? cos itam leh masuk dgn semua kaler.. tapi emmm macam tak best la pulak...

cadangan di atas adalah incase lah kalau yogi bear i tetap tak leh kurus lepas puasa n raya ni.. kalau masih ade harapan untuk kurus alhamdulillah.. kalau takkk...tu yang masalah tu...please bagi cadangan huhuhu

UPDATE: lupe nak bagi tau... sebenarnye baju EN. Yogie jadi tak muat tu sebab badan dia dah gemuk... tu laaa orang dah suruh diet, jaga makan, jangan makan malam n jogging.. yogie bear i ni degil.. tak dengar kata...  sekarang sape yang susah?? padan muka!!


You Might Also Like

5 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook