D.I.Y

D.I.Y | Sticker & Chocolate Wrapping

Tuesday, November 08, 2011

Minggu-minggu yang sibuk...
macam-macam benda yang perlu disiapkan..
sebelum balik Melaka last week mak neng dah siapkan kerja2 D.I.Y untuk sticker & chocolate wrap.. 
setel je design terus mak neng g hantar printing kat Achik kat melawati..
kualiti printing kat Achik memang mak neng puas hati.. 
padahal pakai kertas A3 biase je tapi hasil printing sangat kemas dan kertas tu jadi kilat..

sticker untuk favor box yang mak neng D.I.Y.. ingat lagi tak?
kalau tak ingat leh review sini D.I.Y favor box ..
sebelum ni mak neng bercadang nak guna reben..
tapi last minit tak jadi lah guna reben..
tu yang mak neng design sticker untuk lekatkan kat atas box tu...
bile dah siap tampal.. eh eh cantik lahh... (hahaha sape lagi nak puji kalau bukan diri sendiri...haha)

yang ni pulak pembalut coklat..
pun mak neng buat sendiri..
bukan ape.. tak mampu uollsss nak beli mahal2...
huhuhuuhu...

dan... hasil coklat yang dah di balut ..hehhee
cantikkk... (puji diri sendiri lagi.. :P)

sampai sakit-sakit pinggang mak neng dibuatnye... huhu
tak pe.. yang penting puas hati.. dan modal tak banyak ehehehe...




You Might Also Like

6 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook