Wedding Preparation

Wedding Ring + Centerpieces

Tuesday, November 01, 2011

hahahaha lame betul tak g shopping.. berjaya jugak bertahan tak shopping dalam mase lebih kurang 8 bulan.. fuhhh... bukan shopping ape pun just nak collect our wedding ring..
dekat 10 bulan simpan cincin kat kedai tu... ahahaha
oh before collect kitaorang ade buat last fitting... mase check a week before cincin pak lie kena di besarkan kepada 2 size ahahha daripada size 20 kepada size 22 gara-gara berat badan bertambah... kalau badan dah mengembang confirm2 lah jari pun mengembang.. ingat bersukan guna phone tu jari jemari boleh slim ke? ahahaha
cincin mak neng pun kena adjust tapi bukan dibesarkan.. hehhee tapi dikecikkan daripada size 9 kepada size 8 hehhee... ape maknanye tu? maknenye dah kurus ---> nak sedapkan hati...muahahhaa

with estrella
mak aih... bulatnye muka..huhuuhu
diet diet diet...

pak lie bersama barang2 ikea
mak neng beli barang untuk centerpieces..
beli murah2 je huhuuhu
save..

penat shopping kite makan dulu...
macam lah shopping banyak sangat sampai penat kekekeke

tengok... lepas makan pun bersukan..
tak de maknenye jari tu nak slim kalau bersukan gaya tu...
huhuuhu

makanan orang diet...
oh daim chocolate cake tu tak termasuk dalam kategori makanan orang diet...
hehhee bedal jugak sebab sedap hehehe

sebelum ni pak lie tak suka makan meatball...
tapi meatball ikea makan pulak...
huhuu




You Might Also Like

10 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook