The Marriage Plot

New Life is Under Construction

Monday, December 12, 2011

pheww... still searching our new nest.. we don't have any idea where gonna be our home.. either KL or Kajang.. both of us working in KL .. then why susah2 pilih kajang? dua2 ade pros and cons.. tu yang pening nak dipikirin... kalau duduk menyewa di Kajang akan dapat double storey house 18'x55' dengan 4 bilik... tapi kalau di KL setakat dapat duduk apartment 2 bilik dengan kadar harga sewa yang sama... tapi kalau rumah di KL dah boleh saved duit minyak dan tol...duduk kajang pulak minyak + tol + penat + jammed ...tapi rumah besar dan selesa.. which one much better? dan yang penting boleh saved... ;p

kalau nak pikir save minyak & tol + tak penat opkos lah KL kan? emmmm.. tak pe lah kot rumah kecik lagipun senang nak kemas hehehe.. duduk pun berdua je..pastu pagi g keje malam baru sampai rumah..



















ardavira.com 


Modern living room versi berangan ...ofkos la muda mudi kan.. takkan nak buat concept klasik pulak.. nnt jadi macam mak datin pulek...huhuhu simple dan senang nak kemas dan tak menakung habuk hahhaa... rumah belum ade lagi dah berangan ye cik jah... ok lah malam ni nak g tengok2 rumah... ape2 nnt i update okeh.. daaaaa.... :)

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook