A Wedding to Remember

Review | Baju Nikah

Tuesday, December 13, 2011

















































baju nikah en. hazli done by Salikin Sidek @ Ampang Park... gambar ni mase dia g fitting kat salikin complete with accessories.. mase ni rambut belum potong.. masih panjang sikit.. tapi mase nikah dia dah potong rambut & janggut pulak.. huhuuhu mase fitting nampak kemas.. tapi mase nikah macam serabut pulak.. agaknye sebab tak de sape yang nak pakaikan sampin kot..


En. Hazli ni memang dah selesa pakai baju buatan Salikin ni.. suruh la dia g beli baju melayu kat Jakel or tempat lain.. jangan harap laa... tengok pun dia malas.. demand.. macam pompuan huhuhu.. *bluewwwekkk muntah hijo...*

rantai dokoh 3 serangkai tu idea i.. i yang suggest dia pakai macam tu hehhe baru lah nampak Johorian.. songkok pun dia pakai songkok tinggi 4 3/4 inch tinggi pastu ade kerongsang.. nasib baik tak suruh dia pakai songkok yang ade bulu2 tu..kalau tak.. suruh dia menari zapin terus lah ahahahaa




















































Arabian style + Johorian,
20 November 2011



You Might Also Like

2 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook