A Wedding to Remember

Review | Candy Buffet & Guest Book

Friday, December 02, 2011

candy buffet & guest book mak neng biase2 je... tak cukup tangan nak buat semua..
ape yang ade pun dah memadai hehehe..
alas meja pun tak sempat nak beli.. belasah jer mane yang ade dlm simpanan mak..ahahaha

candy buffet mak neng takde nak cedok2.. siap dibungkus semuanya..
tinggal pilih nak yang mane.. ambik dan blah..hehhe
nampak tak yang benda yang dalam bekas cup cake yang ade kaler putih dan love sebijik tu..?
yang tu pun buat sendiri.. tapi yang tu bukan mak neng yang buat.. mak neng bagi arahan dan yang melaksanankannye adalah dayang2 mak neng..hehhe
biskut oreo dan biskut mini munchy's yang disalut coklat putih..hehee
comel tak??? ahahaha
ada mcm2 type jugaklah dalam tiap2 bungkusan tu...
dan yang paling mahal mestilah chocolate bar mak neng ahahhaa (perasan :p)

guest book table yang simple..ahahaha
marker kaler2 untuk tulis tu mak neng tak beli pun..
ambik je marker mak neng mase study dulu..
marker tu dulu guna untuk warna perspective / 3D view / sketches..
macam2 kaler ade.. tapi mak neng keluarkan kaler yang agak2 dipakai je..
hasilnye.. guest book mak neng berwarna warni... heheh ceria je...
oh guest book pun mak neng DIY je.. print design wedding poster mak neng pastu tampal je kat cover guest book tu.. senang dan murah ahahhaa...

ok..ini adalah antara peninggal kesan bukti kat guest book mak neng.. yang ade dalam camera mak neng.. ade jugak yang tulis tapi tak de dlm gambar.. ramai lagi sebenarnye.. anyway thanks so much..muahhh..

You Might Also Like

7 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook