A Wedding to Remember

Review | Dayang-Dayang's

Friday, December 16, 2011

review pasal dayang-dayang's pulak.. ini lah dia dayang-dayangku.. sepatutnye ade 6 orang.. lagi 2 orang ntah kemane ntah..hehee baju dan kain sponsored by panten dan mak panten.. kebaya pendek dan kain batik jawa.. love korang... tapi i rase i tak de amek gambar dengan diaorang... arrrr.. menyesal.. sbb mase tu i dah tak boleh pikir ape dah.. dan tak de orang yg ingatkan i.. huhuhu mase outdoor photoshoot pun i tak teringat nak bawak diorg sekali.. kalau bawak mesti lagi kecoh.. i kalau ade diorg memang giler sikit.. ni mase outdoor  i ngan cik abang je.. so tak de idea yg giler kentang.. blurr je.. arrr menyesal lagik... 

i rase pose kitaorang nnt macam tak de yg best jek.. ahahaha means pose yg agak giler kentang... yg ado cume pose skema + sopan santun + control ayu jek + konon2 romantik (padahal kitaorang bukan jenis romantik punye type) huhuhu tapi dari segi teknikal i memang tabik spring kat geng2 MU.. pic diorg memang superb!!!...



 i missed something ...


arrhhh.. nak pose ngan diorang....!!!



benci tau... i memang blurrr mase wedding i.. everything that i've planned before i jadi lupe dan tak ingat nak buat... arrr....benci...

ape pun thanks sooooo much pada dayang-dayangku yang banyak membantu menguruskan pembahagian goodies.. tolong itu.. tolong ini... etc... tak de korang kak ngah n kak ilie lagi penat agaknye hehehe....
ok lah..nnt i review lagik... daaaaa.....

UPDATE : oh mungkin posing mak neng agak terbatas sbb pakaian + aksesori yg mak neng pakai mase tu.. puteri jawa mane boleh over acting kannn? ahaksss... :p

You Might Also Like

2 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook