A Wedding to Remember

Review | D.I.Y Biskut Curahan Cinta Hatiku

Monday, December 19, 2011


Morning my beloved readers and silent readers... kalau boleh jangan lah jadi silent readers hehehe sebab nanti blog mak neng ni jadi silent blog gitew lame2 terus bisu muahahha.. mak neng pun suke jadi pembaca senyap ni sbb tak tau nak gossip ape kat blog2 hehhee...

oklah sambung balik... ini adalah entry review biskut cinta hatiku ala2 baju cik melah.. kenal tak cik melah? alah ramlah ram tuuu (bukan nama sebenar..ekeke) nasib baik tak de lampu kat love2 tu ehehe... besikot ni mak neng buat untuk diletakkan kat candy buffet sekadar untuk memenuhkan saf dan supaya dengan bejemaah akan lebih afdhal gitew...

tak susah pun buat dia tetapi menarik perhatian hik hik hik... bahan-bahannye adalah seperti yang tertera di bawah (bawah ye..jangan pulak tengok kiri kanan..)

biskut Oreo
biskut mini Munchi's
coklat putih
deco love2.. kalau nak bunga2 pun boleh uollss... ;p

cara-caranye senang je cik jah... susun je biskut biskut Oreo + biskut mini Munchi's jadi 2 tingkat lepas tu curahkan aje curahan kasih sayang coklat putih (yang dah dicairkan) ke atas biskut tu.. pastu tepekkan dengan decoration love2 ala cik melah gitew.. tadaaaa... dah siap!!



CANTIK TAKKKK??? muahaha... tak cantik pun cakap lah cantik sbb nak jaga hati cik melah ni... penat tau buat ahahhhaha... eh.. bukan mak neng yang buat tetapi.....


mereka ini yang membantu proses pembuatan...ahaha mak neng yang berikan arahan jerrr... tak sempat mak neng nak buat uoollllsss... kesane kemari.. tangan tengah buat yang ni tapi otak dah ligat duk pikir nak buat benda yang itu pulak... haisyy... eh lupe pulak.. kak ngah jadi mando kat situ beri arahan ...aik? diorang ni macam tak ikhlas je buat keje... oooo nak tikam belakang yeee...??? ahahaha....

You Might Also Like

6 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook