A Wedding to Remember

Review | Javanese Reception

Tuesday, December 13, 2011

Javanese Reception of Marea & Hazli
captured by un-official shooter
edited by me, myself and I

have a pleasure viewing...























Bride in waiting for the groom...





























The Princess of Keraton hik hik hik... 
oh ramai yang dah tau bahawa baju jawa ini dan aksesorinya adalah dari Rumah Kebaya Malaysia.. 

setakat ni dulu je lah yang dapat i post and update pic untuk our javanese reception.. sebab pic mase sanding tak banyak dalam camera or simpanan i... ni je la yang ade huhuhu.. eh yang lain pun ade tapi pic tak berapa nak cantik hehehhee... al maklum lerr yang amek gambar ni pun kurang ajar kurang professional... terima jelah seadanye hik hik hik... daaaaa....



To be continued....

You Might Also Like

2 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook