A Wedding to Remember

Review | The Javanese Reception

Tuesday, December 20, 2011

Hello.. kemain lagi mak neng galak upload wedding pic.. ade ke orang nak tengok?? ahaha saje je selongkar balik tengok pic2 yang ade dalam folder mak neng ni.. ade la ni sikit2 untuk tatapan semua...hehhee marilah meng'enjoy'kan diri melihat2.. mencuci mata..sila lah.. sila lah... jangan lah malu2...


acara menabur gula-gula..kalau di Johor acara ni memang tak tinggal mase bersanding.. sepatutnye dalam bakul tu ade gula dan duit syiling untuk di taburkan tapi almaklumla macam mak neng cakap entry sebelum ni.. mak neng lupe banyak benda.. so lupe nak masukkan duit syiling dalam bakul ni.. yang ade cume gula2 dan coklat... kalau ikutkan acara baling gula2 ni pun mak neng lupe.. nasib baik mak cik mak neng yg muda remaja tu jerit 'baling gula2...!!' 'oh.. baru teringat.. kelam kabut suruh sepupu amek bakul gula2 ni kat dalam bilik... haisyyy...*dah tua agaknye mak neng ni...*


1....2....3....tukar! eh salah rancangan lahhh... ahahaha balinggg!!!! berebut2 budak2, mak budak, atok budak amek gula2 tu hik hik hik... kalau dulu2 orang tua2 cakap baling gula2 dan duit syiling ni simbolik kepada murah rezeki... macam tu la kot... tapi kitaorang buat ni sebab nak suka2 je.. nak kasi meriah dan riuh rendah.. ahahaha...


sambutttt... orang yang duduk area belakang2 tu dok jerit2 'SINI! SINI! baling kuat sikit....' ahahaha.. riuh time tu... ade yang kena kat kepala.. kelekuk..aahhha kena Coklat Choclairs ahahaha.. nasib mak neng tak letak duit syiling 50sen.. mau benjol kepala kalau kena ahahahhaa...

mase untuk menepung tawar...tengok kitaorang relek je tak je bantal tangan ahahaha.. belasah jerrr... hik hik hik... nasib baik kerusi tu muatt tettttttttttttt...... :p


lepas makan beradap dan lepas potong pulut kuning.. acara menyuapkan mak dan abah ..hihihihi... sedap gak mak cik sapiah (jiran sebelah) buat pulut kuning + rendang.. rendang memang sedap... tq tq... lepas majlis pulut kuning yang 3 tingkat tu habis licinnnn... alhamdulilah ramai jugak yang bedal hehehee

mak neng nak tanye.. setelah melihat foto2 perkahwinan mak neng ini (wah! ayat) apakah pendapatan uollsss..? sebab sekarang ni kan semua B2B kejarkan concept Garden Wedding, Fairy tale Wedding, Modern Wedding, Simple Wedding etc.... serabut tak uollss tengok wedding mak neng ni? hehhe saje je tanye pendapat korang sebab blog mak neng ni agak sunyi sepi hehehehe ... daaaaa....

You Might Also Like

8 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook