A Wedding to Remember

Review | Majlis Akad Nikah

Monday, December 12, 2011




















Berkurun lama baru hari ni nak upload pic kawen hehehhee... al maklum lerrr pengantin.. mane ade pegang camera.. pic2 ni pun amek dari sepupu hik hik hik... sila lahh... silalah tengok... hik hik... baju nikah pakai dress ala2 arabian ahaks.. gediksss... mula2 nak pakai kebaya putih tapi tak jadik sebab mase sanding dah pakai kebaya.. nanti mcm same la pulak walaupun kaler lain.. huhu tapi bile i pakai baju ni nampak gemuk laaa.. emmm tak berapa suke walaupun baju ni cantik... huaaaaaa... :(




















motif letak pic ni?? ahaha saje je nak tunjuk pic ni tempah kat TPC tu jer.. huhuhu harga dah naik laaa.. dulu pernah tempah RM80 je.. tempah hari ni esok boleh siap... tapi kali ni harga dah naik pastu seminggu baru boleh siap... sudah femes dan terima byk tempahan lerr tu hehehhee.. bagus2.. teruskan usaha anda... :)


















pic ni mase majlis akad nikah Ahad , 20/11/2011; 11.00 a.m...
sebenarnye i ade sediakan text ucapan untuk mak dan abah.. tapi that time macam malu la pulak nak baca teks tu.. tapi rupenye to' imam pun dah ade sediakan text ucapan.. baca je yg to' imam punye.. tapi rasenye kalau i baca yang i punye text lagi lengkap dan syahdu kot hehehhe...baca yg ni pun dah bercucuran air mata.. hehehehe





































Bergambar bersama keluarga *apsal ayat aku ni sungguh skema?? ni mesti gara2 dah tak tau nak tulis ape ni.. wakkakaka*

oh sorry lah kalau tengok pelamin i agak biase hehehe dan tak pakai fresh flower... al-maklum lerr on budget... huhuhuuhu pelamin ni pun bunga2 pakai bunga sendiri... bantal kusyen pun sendiri dan yang paling special gendang abah hehehhee.. tempat lain tak de wooo...

ape lagi aku nak tulis ni ek... emmm... pic2 ni semua dari koleksi un-official shooters.. means pic dari kamera sedara mara .. yg official punye belum siap okeh.. tungguuuu.....

You Might Also Like

7 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook