A Wedding to Remember

Review | Make Up + Tudung Nikah

Tuesday, December 13, 2011
















jeng jeng jeng... pagi ni nak review pasal make up pulak.. make up untuk majlis akad nikah dan bersanding done by Beauty Touch of Sue Hashim  ..sebelum tu pic ni i amek dari FB kak sue..hehehe tolong promo kat sini hehehe... ok sambung balik..sebenarnye mase booking ngan kak sue ni dah last minute sebenarnye.. lagi sebulan sebelum majlis baru booking.. nasib baik that time kak sue still available lagi.. sbb i check make up artist lain semua fully booked ... ye la mmg lah fully booked sbb tinggal lagi sebulan je.. orang lain booking setahun sebelum majlis hehhe.. rezeki kat kak sue kot... sebelum ni i dah booking package dengan andaman kat Melaka.. tapi dok belek2 port folio beliau ade rase tak sedap hati dan tak feel bile tengok dia make upkan orang.. emm pikir2 balik nanti menyesal pulak... dah la majlis ni satu2nye aje...dan Insyaallah sekali seumur hidup.. tu yang sepantas kilat search make up artist tu... tengok2 kak sue available on that day.. call terus dan buat appointment untuk jumpa kak sue...

malam tu jugak terus g jumpa kak sue... ingat nak amek make up je ngan kak sue.. sekali tengok kak sue pun ade buat package untuk wedding.. nampak pulak dress grey ni... dok pikir 'emmm baju nikah tak de lagi ni... opss bukan tak de lagi tapi before dah booking jugak dengan andaman Melaka tu (mak yang uruskan) tapi baju tu kurang menarik pada pandangan mata i dan juga en. tunang (mase tu belum kawen lagi..) alang2 nak amek make up dengan kak sue.. sauk sekali lah dengan baju kak sue...huhu try pakai baju tu tengok.. emmm ok jugak ni... lain sikit...tibe2 tukar concept arab untuk nikah hhehee... memang ngam ngam choi lah baju ni dan tak perlu nak alter2..



tapi muka i nampak bulat laaa.. tak suke belullah... cume pada sesetengah angel angle je yang nampak muka i kurus waahahaha... tak bley blah.... tapi i memang suka baju dan aksesori dia.. cume muka nampak bolat arrr (komplen lagi pasal muka ahahahha) tak pe lahh.. muka bulat lah comel.. nampak muda remaja giteww.. ahaksss...sbb tu orang ingat i student akakkaa..*bulu idong sedang menari2 kegelian... wakakkka*



ok..nanti i sambung kerja me'review ni okeh... daaaa... :p

You Might Also Like

10 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook