A Wedding to Remember

Teaser | A Wedding to Remember

Thursday, December 08, 2011

morning.. eh morning lagi ke..? hehe tak sabar nak post wedding pic.. Thanks to our Official Phohographer iaitu MukhrizLatif@MU Photographer dan ShahFariz@MU Photography .. 
Semalam ShahFariz@MU Photography melalui FB beliau telah tag our wedding pic @ Jasin, Melaka ... baru ade satu ni je.. hehehe tu pun dah teruja wahahhaa... takpe2 take ur time we all boleh tunggu hehehe.. sebenarnya lepas bersanding dalam pukul 5 hujan turun .. so kitaorang punye outdoor photo-shoot dalam keadaan hujan + mendung + petang = tak banyak tempat boleh shooting.. boleh je nak duduk tengah2 hujan hehhe...  and MukhrizLatif@MU Photographer suruh cari haunted mansion for background ahahha (macam berani je.. keh keh keh) tapi masalahnye i've no idea , tak boleh nak pikir plus dah petang n dah nak maghrib (jangan nak cari pasal..hehehehe) 
Tapi ade jugak yang terlintas kat kepala i nak shoot kat banglo lame mase zaman british kat Kg. Kemendore, Jasin.. sebenarnye rumah tu dulu family i pernah duduk situ tapi kitaorang dah pindah dan meninggalkan rumah tu lebih kurang 8 tahun.. selama 8 tahun tu jugak rumah tu kosong dan terbiar.. dan pernah dengar cerita pasal kejadian2 aneh kat rumah tu... i pernah jugak datang tengok rumah tu, saje jer tengok2 tapi takde lah rasa seram.. ape yang i rase bile tengok rumah tu adalah rase sedih dan kesian dengan rumah tu... buruk je dan nampak usang tak terbela... ye la kitaorang duduk rumah tu dekat 15 tahun.. i membesar disitu.. pernah duduk rumah tu sorang2 (malam2 pulak tu) mase kecik sebab mak & abah belum balik dari mane eh mase tu.. i tak ingat... so rase sayulah bile tengok keadaan rumah tu..huhuhu
tapi keadaan cuaca dan mase pada hari tu membuatkan i tak tebuka mulut nak bagi idea untuk ke rumah tu... dah lepas2 tu baru terpikir 'alamak menyesal lah pulak...' hahahaa ape2 pun kitaorang enjoy mase photo shoot tu dengan diorang hehhehe...












ShahFariz@MU Photography


ok lah.. nanti i dapat lagi pic daripada diorang i akan update ye... daaaaa.....

You Might Also Like

2 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook