The Marriage Plot

Pregnancy Test Result

Thursday, January 12, 2012

Jeng jeng jeng.... dah macam nak amek result SPM pulak gamaknye.. nebes dia mcm tu la.. tak penah rase nebes macam ni.. even mase nikah pun tak nebes macam ni..hehhehehe time nikah lek lek aje.. tak nebes langsung kah kah kah boleh macam gitew.. ;p

pagi2 bangun cepat masuk bilik air.. tak sabar nak buat uji kaji..hehehe dag dig dug di dalam dadaaaa....

the result is
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

one line
NEGATIVE
belum ade rezeki... tak pe sabar dulu...stabil kan dulu hidup... awal2 kawen ni macam2 bende nak kena pikir dan sediakan keperluan hidup... ape pun tetap bersyukur kerana DIA maha mengetahui.. :)

so tanda2 yg mak neng alami tu apakah? oooo mungki migrain or kene check mata kot kot power mata dah naik.. so tgh hari nanti kene g kedai cermin mata kat melawati.. nak check mata pulak... daaaa...

You Might Also Like

18 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook