A Wedding to Remember

A Moment to Remember by MU Photography

Friday, February 03, 2012

Morning people... i update blog ni pada pukul 2:16 pagi dan masih berada di ofis.. sebenarnya esok encik boss ade presentation.. and kitaorang kene siapkan presentation tu.. tapi disebabkan mata dah kelabu.. i upload pic ni kejap.. nasi   kasi mata ni segar sikit...

tengah hari tadi i g studio MU nak collect album kawen i yang dah siap ni...
belek punye belek.. acah je.. sekali belek je terus gumbiranya tak terkata...
all the pics yang very the gojes dan meletops.. wah!...

i memang sangat.. sangat.. dan sangat.. sangat lagi puas hati dengan hasil semua pic kami..
MU memang superb!!

sampai sekarang i masih tersengeh2... tersenyum2 sorang2 sbb teringatkan pic didalam album yang sangat cantik.. susunan pic yang sgt kreatif...
dan yang sangat~sangat penting adalah kualiti album..

'boleh tuju lagu?'

kepada my cousin Za Salehan Berkaki Ayam yang nak kawen tahun depan.. sila kumpul duit untuk hire
Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography team untuk HARI BESAR ANDA!!
hehehe...

for sure u takkan menyesal!

ahahahaa

oklah... silalah view..

weeeeee
\(^________________________________^)/













 udah-udah la tuuu....
nak tengok lagi ke?
tak payah la ek..?
nak tengok gak ke?

nak tengok lagi banyak?

oh.. Mukhriz punye website/blog dia tak sempat nak upload lagi..
nnt dia dah upload wa kasi tau sama lu olang...

caucincau!!!

You Might Also Like

2 comments

SUBSCRIBE

Popular Posts

Like us on Facebook